Wij zijn Taste of Flowers Weddings & Events! Taste of Flowers is gespecialiseerd in het maken van bruidsbloemwerk en opgericht door Daniéla Knoope-Nieuwenburg in oktober 2014 te Zoetermeer. In 2017 zijn wij verhuist naar Rotterdam.

Vanuit een ruime werkruimte aan huis maken wij bruidswerk en bieden wij een stylingservice door heel Nederland en het buitenland. Door de jaren heen hebben wij al ruim 300 bruidsparen blij mogen maken met ons bloemwerk. Met veel passie steken wij onze creativiteit, aandacht en zorgvuldigheid in het werk om een mooi kwalitatief product te kunnen leveren.

Daniéla Nieuwenburg - Eigenaar

DANIÉLA KNOOPE-NIEUWENBURG

Als jong meisje lagen mijn interesses al bij bloemen en planten. Het was dan ook geen grote verrassing dat ik later koos voor de opleiding Bloem & Design en dolgraag bloemiste wilde worden. Na het behalen van mijn vakdiploma heb ik bij verschillende werkgevers ervaringen op mogen doen. Met deze ervaringen in the pocket startte ik in 2014 mijn eigen onderneming Taste of Flowers. In het begin vanuit huis aan de keukentafel, daarna naar een huurruimte verhuist en inmiddels vanuit een mooie ruime werkruimte aan huis in Rotterdam. Mijn passie voor het bloemenvak is groot! Het is fantastisch om dagelijks met de prachtigste soorten bloemen te mogen werken en een eer om mensen blij te mogen maken met mijn creaties.

I love my job!